Популярна українська співачка Яна Шамаєва, сценічне ім'я Jerry Heil постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона ділиться в соціальній мережі подробицями свого особистого та творчого життя, її сторінка в instagram нараховує 238 тисяч підписників

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Як відомо, зараз співачка багато подорожує з українською реперкою Alyona Alyona. Вони побували у Німеччині, Польщі та інших країнах.А нещодавно Яна розповіла, що хоче втілити мамину давню мрію - стати співачкою. Разом вони заспівали відому пісню.

Alyona Alyona з Jerry Heil після гучного треку "Kupala" з німкенею Ela вирішили записати новий хіт з литовською співачкою Монікою Любінайте, більш відомою як Monika Liu. Вона представляла Литву на пісенному конкурсі "Євробачення 2022" у Турині, Італія з піснею "Sentimentai".

А нещодавно співачка познайомилась з молодим польським репером Маріушем Голлінгом. Вони зробили спільне фото, яке вона розмістила в сторіс на своїй сторінці. До фото вона зробила допис, я кому говорить, що якось не йшло у неї до цього та нарешті написала пісню про стосунки людина-людина.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Учора вперше написалася пісня про стосунки людина-людина, а не країна-країна. Якось не йшло до цього (не дивно)", - написала Шамаєва.

Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories
Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Jerry Heil підтримала українців, заспівавши на всю Європу найвідомішу народну пісню: "Путін – ху*ло!".

До слова, Jerry Heil закохалася в саму себе і показала плюс маленьких грудей: "Красиві очі".

Раніше ми писали, що Jerry Heil підготувала потужну пісню про Україну з продюсером, який працював з Шер: "Putin go home"