Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Окрім творчої діяльності артистка також активно розвиває свій акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації для шанувальників, кількість яких уже перевищила 300 тисяч.

Солоха розмістила декілька яскравих архівних знімків зі свого нещодавнього концерту, який відбувся в Бородянці на підтримку українських військових. Ні для кого не секрет, що населені пункти Київської області дуже постраждали від навали російської чуми та спецслужби досі проводять розмінування, але співачка не побоялася приїхати та порадувати бійців.

Скріншот з Instagram, СолоХа
Скріншот з Instagram, СолоХа

На кадрах можна побачити танцюючу та веселу Солоху з підтанцьовуванням молодих дівчат, та забитий чоловіками концертний зал. Усі вони дивилися на артистку з великим захопленням та інтересом.

А ще зірка заявила, що українська пісня має чарівну властивість – вона може підняти бойовий та покращити настрій.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Шанувальники залишили багато позитивних коментарів під публікацією, зачарувалися співачкою та розхвалили її за підтримку військових.

Коментарі - instagram.com/soloha_official/
Коментарі - instagram.com/soloha_official/

Коментарі - instagram.com/soloha_official/
Коментарі - instagram.com/soloha_official/

Раніше ми писали про те, що співачка СолоХа не зупиняється і пообіцяла шанувальникам нову пісню: "Буде хіт"

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа презентувала неймовірну роботу, яку довго "виношувала": "Знайде відгук у серці кожного"

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа похвалилася пишним бюстом та стрункими ніжками, змушуючи чоловіків горіти від бажання: "Лялечка"