Українська акторка, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають за серіалом "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників різними новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 840 тисяч людей.

Ксенія Мішина захопилася сміливістю спікера Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, яка незважаючи на погрози Китаю, зовсім недавно відвідала Тайвань. Артистка заявила, що хоче бути як 82-річна американка, приковувати до себе увагу всього світу сміливістю та костюмом ніжно-рожевого кольору.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Як відомо, пиземленням Пелосі транслювалося у прямому ефірі, а за її польотом стежило понад 630 тисяч людей, адже існувала реальна небезпека того, що Китай на тлі ескалації конфлікту зі США може збити літак Ненсі під час її візиту до Тайваню.

Ненсі Пелосі, фото з вільних джерел
Ненсі Пелосі, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

А ще до знаменитості вранці прийшла проста істина. Після цього політичного галасу вона зрозуміла, що не варто витрачати свій дорогоцінний час на страждання та порожні сумніви.

"Жити тут і зараз", - підсумувала Ксенія Мішина.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина із шоу "Холостячка" панічно боїться мобілізації жінок у ЗСУ: "Моя кукуха одразу поїде"

Як повідомляв Знай.ua, ексбойфренд Ксенії Мішиної Еллерт похвалився новим манікюрником і надав особливого значення матам.

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина заступилася за Олену Зеленську, на яку впала хвиля хейту: "Вам недостатньо крові?"