Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська показала, як її дочка починає йти стопами батька - Едгара Камінського. Кадрами знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська активно підтримує зв'язок із шанувальниками та робить це в основному через соцмережі. Вона регулярно радує новими фото чи відео, показуючи, як проводить час із дітьми, друзями чи просто ходить.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу виконавиця показала, як її дочка грає із лялькою. Дівчинка активно розмальовує ляльку, а зіркова мати намагається з'ясувати, що ж чадо задумало.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Далі Слава Камінська показує вже готову роботу доньки, яка кардинально змінила зовнішній вигляд ляльки, особливо її обличчя.

Публікація Слави Камінської. Фото: скрін instagram stories
Публікація Слави Камінської. Фото: скрін instagram stories

"Креативу моїй доньці не позичати", - підписала фото співачка.

Варто зазначити, що колишній чоловік Слави Камінської та відповідно батько дівчинки – відомий пластичний хірург. Можливо, гени беруть своє і у дівчинки прокидається бажання піти стопами тата.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що колишня Потапа Ірина Горова показала напівголі стегна, які можуть заспокоїти: "Не маємо права".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".

Крім того, ми писали, Настя Каменських зізналася, що надихнуло її на створення нового творчого "дітища" - Полякова мовчки "кивнула": "Дає сили жити".