Взимку на телеканалі "1+1" стартував новий сезон пісенного шоу "Голос країни"... під час якого глядачі вже встигли познайомитись із членами журі та деякими учасниками.

У суддівських кріслах сиділи Надя Дорофєєва, Олексій Потапенко, Оля Полякова та Святослав Вакарчук. Серед учасників була навіть донька Костянтина Меладзе, але початок повномасштабної війни в Україні поставило на паузу всі гумористичні проекти, які виходили на всіх телеканалах нашої країни.

"Голос країни. Фото: скриншот Instagram
"Голос країни. Фото: скриншот Instagram

Але на офіційній сторінці "Голосу країни" періодично все ж таки з'являються різні публікації, що нагадують про учасників.

"Наші музиканти не втомлюються нагадувати про перемоги українських захисників. Учасники "Голосу країни-12", гурт Spiv Brativ команди "Другий шанс" народного тренера Андрія Мацоли та співачки Олександри Зарицької представили новий український хіт - пісню про Антонов мосту. Прекрасне поєднання гумору, патріотизму та таланту згодні?", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Антонівський міст. Фото: скриншот Youtube
Антонівський міст. Фото: скриншот Youtube

Антонівський міст - це одна з найважливіших цілей для ЗСУ, за якою окупанти здійснювали доставку озброєння, і яку (мету) було практично знищено прицільними ударами.

Нагадаємо, Тіна Кароль зі сцени розповіла про страх і біль: "Скільки людей вже на колінах"

Як повідомляв "Знай.uа", переможець "Голос країни-11" Сергій Лазановський заспівав вірусний хіт для ЗСУ: "Файно б'ють м*скаля"

Знай.ua писав, Аркадій Войтюк з "VIP Тернопіль" переспівав хіт Тараса Петриненка, торкнувшись актуальними словами: "Знає кожен українець"