Сторінка української блогерки Тані Пренткович налічує 1,1 мільйона фоловерів. Нещодавно дівчина вдруге стала щасливою мамою, народивши сина Адама в такий напружений час.

На відміну від більшості новоспечених матусь, вона одразу виклала в Instagram фото та відео з малюком. І на багатьох сторіз видно, як старший син Тані, 6-річний Іван, ніжно обіймає та грає з крихіткою-братиком. Але чи все насправді таке мило, як виглядає в соцмережах, блогерка відверто розповіла в діджитал-проєкті "Предметка" на YouTube Нового каналу.

Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych
Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych

"Іван не те що ревнує… Він просто став шкідливим , - поділилася з ведучим Сергієм Микитюком Таня. - Тобто моя ідеальна дитина, суперввічлива, класна, ніжна раптом перестала мене чути!"

Молода мама зізналася, що іноді їй доводиться бути зі старшим сином суворою:

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Наприклад, брат спить, а Іван хоче його обійняти і поцілувати. Я говорю: "Адам спить. Ну не треба!" А він продовжує це робити. Але моя подруга-психологиня сказала, що це нормально. Це адекватна реакція. Адже раніше Іван був у центрі уваги, цілим світом для нас. І тут раптово: "Гей, а де моя мама? Чому вона будь-якої хвилини не може до мене спуститися, як раніше? Чому вона його годує?" У нього все змінилося! Власне, шість років різниці, я думала, Іван вже суперсвідомий, але він все одно дитина! І тому зараз нам трохи складно. Хоча він всього лише нас не чує. адже знаю історії, коли старші починають шкодити молодшим. Можуть вдарити випадково чи щось підсипати... Є й такі моменти."

Зараз Таня планує побудувати такий графік, щоб у ньому було місце обом синам, і жоден з них не відчував себе обділеним увагою та любов'ю:

"Я сподіваюся, зараз ми з Андрієм будемо приділяти йому більше часу, тому що перші два тижні після народження Адама у нас була легка паніка. Ми звикали до нового члена сім'ї. Зараз уже легше, хоча розумію, що все одно 80% часу буду з молодшим, але 20%, хоча б годину на день, приділятиму винятково старшому синові, буду тільки його мамою, щоб Іван не почував себе обділеним, тим більше ми зараз поділилися: Андрій – зі старшим, я – з молодшим, наприклад, уночі. Але розумію, що Іванові потрібно більше моєї і нашої спільної уваги, тому думатимемо, як це зробити, щоб він не відчував нестачі нашої любові.

Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych
Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych

Більше про те, що змінилося в родині Тані Пренткович з народженням Адама, як проходили пологи, чи збираються вони з батьком молодшого сина, Андрієм, вінчатись, чому Таня розчарувалася в інституті церкви і не хоче хрестити малюка, дивіться у повному випуску "Предметки" YouTube Нового каналу.

Нагадаємо, що блогерка із Тернополя Таня Пренткович дала цінну пораду українським жінкам: "Тікайте з кухонь!"

Раніше ми повідомляли, що у Тернополі 4-річне маля заробляє 250 тисяч на місяць – мама навчила.