Alyona Alyona разом з Jerry Heil продовжують підтримувати українців за кордоном. Вони не тільки займаються благодійною діяльністю, а й знайомляться з особливостями європейського життя

Alyona Alyona та Jerry Heil, скріншот з відео
Alyona Alyona та Jerry Heil, скріншот з відео

Варто зазначити, що дівчини завзяті блогерки, вони активно спілкуються в соціальних мережах з шанувальниками, розповідають їм не тільки подробиці особистого життя, а й діляться набутим у Європі досвідом.

Нещодавно Яна Шамаєва, сценічне ім'я Jerry Heil разом з реперкою Альоною опублікувала у себе на сторінці в соціальній мережі instagram відео. На ньому дівчата із захватом розповідають, що побували у велитенському волонтерському центрі у Вільнюсі (Литва).

Особливо їх вразило, що там не викидають величезні рекламні бігборди, які на друковані на вінілі. Як з'ясувалося, з рекламною метою їх можна використати тільки один раз. Волонтери запропонували їх використовувати з розбомблених приміщеннях. Матеріал є досить стійким та захищає від вітру. Яна Шамаева припустила, що тимчасово ними можна прикрити дірки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, дівчатам розповіли історію, що бабуся з Гостомеля вже матиме таку стелю з бігбордів, поки не надійдуть інвестиції. Також співачки пошуткували, сподіваючись, що на рекламному оголошенні зображений Олег Виник.

Нагадаємо, ми писали, що Alyona Alyona нагадала, чому дітей краще не водити у зоопарки та цирки.

Як повідомляв "Знай.ua" Alyona Alyona розповіла, як війна відображається на її стані: "Вдвічі сильніше серце болить"

Також "Знай.ua" інформував, що Alyona Alyona і Jerry Heil зробили це вперше в Нідерландах, змусивши слухачів верещати від захоплення.

.