Українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, після недовгої перерви повернулась до шанувальників в соціальних мережах, де за її новинами про особисте та творче життя в Instagram стежить понад 5 мільйонів підписників

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, відразу після виїзду з України Потап та його дружина Настя доволі довгий проміжок часу не давали про себе знати. Проте згодом перервали мовчання та почали активно допомагати рідній країні з-за кордону.

А 5 серпня 2022 року Настя, яка зараз займається власною сольною кар'єрою, представила в соціальній мережі youtube прем'єру пісні "Коли мине війна".

Перед прем'єрою співачка Оля Полякова написала Насті, що вона вже її чула - Потап дав послухати. На думку Полякової, ця пісня має стати хітом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Це пісня про любов та про війну. Під час знімання кліпу значну увагу приділено наднаціональним рисам українців - поле, пшениця, вінок, синє небо, а також гармонійно використано прапор України. Настя у коментарі до треку пише:

“Будеш ти любити мене, коли мине війна”, – це не сумнів, а впевненість у тому, що справжня любов здатна пройти через усі перепони та вистояти в найтяжчі хвилини. І врешті-решт знову об'єднати по справжньому закохані серця"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"