Селена Гомес була сфотографована поряд з італійським кінопродюсером Андреа Ієрволіно під час прогулянки яхтою в Позітано, Італія, 3 серпня.

34-річний Єрволіно був помічений таким, що кокетливо тримається за ноги 30-річної Гомес, коли вона бовтала ними у воді, сидячи на краю мега-яхти.

Селена Гомес та Андреа Ієрволіно, фото із соцмереж
Селена Гомес та Андреа Ієрволіно, фото із соцмереж

Ієрволіно, здавалося, потяг Гомес за щиколотки, ніби вдавався, що тягне її в океан. Вона, здавалося, насолоджувалася увагою і посміхалася, коли він торкався до неї.

В інший момент було помічено, як Гомес стрибає у воду, бризкаючи на Ієрволіно, коли він простягає руки, щоб упіймати її.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Селена Гомес та Андреа Ієрволіно, фото із соцмереж
Селена Гомес та Андреа Ієрволіно, фото із соцмереж

Пара також виглядала затишно, коли вони сиділи пліч-о-пліч на борту яхти, насолоджуючись їжею та напоями з іншими друзями за довгим столом на палубі.

Колишня Джастіна Бібера, яку також бачили, що каталася на водному мотоциклі з подругою, була одягнена в сексуальний чорний злитий купальний костюм, що оголював її сідниці.

Ієрволіно, якого раніше бачили з Гомес у липні 2019 року, відомий продюсуванням фільмів "Чекаючи на варварів" та "Смиренність". Він також був співпродюсером "У сумнівній битві", де знялася і Селена Гомес.

Хоча Гомес не говорила про характер своїх відносин із режисером, вона вирушила до TikTok під час своєї розкішної відпустки на яхті, щоб поділитися позитивним повідомленням про "справжні шлунки".

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak

Нагадаємо, що Селена Гомес на своє 30-річчя стала "поганою с*чкою": без Джастіна Бібера, але з Тейлор Свіфт.

Раніше ми повідомляли, що Селена Гомес перетворила свої груди на два глобуси.