Відомий футбольний уболівальник принц Вільям роздавав медалі левицям Англії, які перемогли, після їх гри з Німеччиною.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Повідомляється, що 40-річний Вільям обійшов королівський протокол обіймами через тенденцію сім'ї триматися на прохолодній відстані від своїх підданих.

Фізичний контакт високопоставленого члена королівської сім'ї з широкою публікою — це не те, що ви бачите щодня, але один королівський експерт вважає, що його дії були дуже навмисними.

Принц Вільям (Зображення ProSports)
Принц Вільям (Зображення ProSports)

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Колишній королівський дворецький Грант Харрольд сказав: «Історично існувало правило з королівськими особами: можна дивитися, але не можна чіпати. Якщо ви зустріли члена королівської сім'ї, ви могли подивитися на них, і якщо вони запропонували вам потиск рук, ви повинні були його прийняти. Це було багато в чому пов'язане з містикою, оточуючою родиною, але також і з міркувань безпеки».

Грант вважає, що бачити, як Вільям роздає обійми, було ознакою сучаснішої версії монархії.

"Я думаю, що Вільям та інші молоді члени королівської родини зрозуміли, що їм не зійде з рук залишатися осторонь", - сказав він.

Принц Вільям
Принц Вільям

"Королеві це зійде з рук, тому що вона королева і вона з іншої епохи, але молоді члени королівської сім'ї виховані зовсім по-іншому".

Грант вважає, що його близькі стосунки з матір'ю, покійною принцесою Діаною, були великою причиною, через яку Вільям не боїться встановлювати такі особисті зв'язки з людьми.

Принц Вільям (Зображення ProSports)
Принц Вільям (Зображення ProSports)

Він сказав: «Діана любила обійматися, і я думаю, що цей фізичний контакт та обійми людей багато в чому пов'язані з тим, як виховувався Вільям. Вільяму це не здасться неприродним — принаймні йому було б незручно, якби це було просто суворим рукостисканням. Крім того, вид обіймів членів королівської сім'ї робить їх актуальними та сучасними».

Нагадаємо, що принц Гаррі та Меган Маркл дратують королівську родину.

Як раніше повідомляв портал "Знай", розкрито підступний план Мегян Маркл на США.