13 липня з'явилися новини про те, що пара знову чекає на сина, через сім місяців після їхнього останнього розриву.

"Хлої неймовірно вдячна екстраординарній сурогатній матері за таке прекрасне благословення" , - сказав тоді представник Кардаш'ян Page Six.

"Ми хотіли б попросити доброти та конфіденційності, щоб Хлої могла зосередитися на своїй родині" , - йдеться у заяві.

Інсайдер повідомив Page Six, що 38-річна Кардаш'ян та 31-річний Томпсон більше не разом і не розмовляють, окрім спільного виховання їхньої 4-річної доньки Тру.

Зірка "Кардаш'ян" народила Тру у квітні 2018 року, через рік після того, як спортсмен став батьком сина Прінса, якому зараз 5 років, від колишньої Джордана Крейга.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Хлої Кардашьян та Трістан Томпсон: зображення з Instagram
Хлої Кардашьян та Трістан Томпсон: зображення з Instagram

Хоча Кардаш'ян і Томпсон розлучилися в лютому 2019 року через численні скандали із зрадами з його боку, наступного року вони помирилися лише для того, щоб гравець НБА знову зрадив.

Томпсон зізнався, що займався сексом з Маралі Ніколс у березні 2021 року в судових документах, опублікованих через дев'ять місяців.

Кайлі Дженнер назвала Томпсона "найгіршою людиною на планеті", коли з'явилися новини, а Кортні Кардаш'ян розкритикувала його "нескінченну зраду".

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт
Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт

Нагадаємо, що підтягнута Хлої Кардаш'ян у зухвалих трусиках переплюнула Кім: сталевий прес і "краса" нижче пояса \.

Раніше ми повідомляли, що Хлої Кардаш'ян довела, що має одну з найефектніших фігур.

Також стало відомо, що Хлої Кардаш'ян чекає на другу дитину від зрадника-чоловіка.