Найбагатша співачка Наталя Захур, сценічне ім'я Камалія, часто спілкується з шанувальниками в соціальних мережах. Вона ділиться світлинами та відео свого особистого життя в мережі instagram. За її сторінкою стежить 231 тисяча підписників

Камалія і Захур, фото з Instagram
Камалія і Захур, фото з Instagram

Як відомо, зіркова сім'я не лишилась осторонь трагедії в Україні. Камалія багато подорожувала з благодійними концертами, допомагає біженцям з України в Німеччині та ЗСУ.

Вона ненадовго побувала в Україні та згодом поїхала до своєї родини за кордон. Адже чоловік та доньки дуже переживали за маму та вважають, що надовго лишаться в Україні ще небезпечно.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

А нещодавно Камалія вирішила підтримати землячок у Лондоні. Вона зауважила, що найкращі майстрині лише з України та показала, яки патріотичний манікюр їй зробили українки у новому салоні, який щойно відрили за кордоном.

Камалія дуже хотіла допомогти дівчатам та у відео розповіла про салон нігтів. Проте попала у невеличкий зашквар. Коли хотіла запросити до нього своїх підписників, то випадково сказала російською мовою "Добро пожаловать".

Варто зауважити, що ця фраза трохи зачепила підписників. У коментарях вони взялися правити зірку та написали, що українською буде : "ласкаво просимо" та попросити більше не вживати російську версію.

Нагадаємо, Камалія після повернення з України впала в депресію: "Дівчата взялися за мене".

До слова, Камалію присоромили у Мережі за військову форму: шанувальники вказали на один ключовий момент.

Раніше ми писали, що Камалія похвалилася приголомшливим успіхом дочок-близнючок: "Скрізь перші