Відомі українські виконавиці Alyona Alyona та Jerry Heil продовжують свої подорожі Європою та діляться враженнями із шанувальниками. Цього разу вони розповіли, чим підкорила їхня Латвія. Відео зірки опублікували в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona та Jerry Heil перебувають закордоном, але весь період повномасштабної війни як можуть підтримують українців, зокрема своєю творчістю.

Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірки відвідали волонтерський центр у Латвії та були вражені ставленням до біженців з України. Alyona Alyona та Jerry Heil зазначили, що в країні дуже тепло ставляться до українців, а найбільше їх порадувала ініціатива центру – продаж мерчу для підтримки України.

"Найбільше нас вразила ця їхня співпраця з українськими брендами одягу. І взагалі сама ідея створити мерч і пропонувати його на всіх фестивалях у Латвії для того, щоб люди могли купити щось якісне, з добрими написами і заразом підтримувати Україну", - поділилися зірки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зірки підкреслили, що поїздка залишила теплі сліди за серце та подякувала Латвії за безмежну доброту.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona потрапила до найпопулярнішого серіалу Netflix "Дуже дивні справи": все заради своєї пісні.

Також наш портал інформував, що Катя Репяхова готується до відкриття власної справи - без допомоги Віктора Павлика не обійшлося: "Вірю у світле майбутнє".

Крім того, ми писали, Камалія тепло привітала чоловіка Захура з 67-річчям, а після ледве не задушила: ось так виглядає справжнє кохання.