Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Не так давно Настя, яка зараз займається власною сольною кар'єрою, представила в соціальній мережі youtube нову пісню "Коли мине війна". Варто зазначити, що напередодні виходу пісні відома співачка Оля Полякова наврочила, що це має бути хіт.

Як розповіла Настя, це пісня про любов та про війну. Під час знімання кліпу значну увагу приділено наднаціональним рисам українців - поле, пшениця, вінок, синє небо, а також гармонійно використано прапор України.

А зараз співачка вкришила показати фотосесію, яку зробила під час знімання кліпу. Потап, мабуть, не брав участі, тому ще в цей час перебував на благодійному заході в США.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Настя опублікувала знімки на яких вона у сукні в'язаній гачком стоїть у віночку з польових трав та квітів посеред поля пшениці. Друге фото, яке вона опублікована у чорно-білих кольорах, на ньому вона тримає прапор України. Підписала світлини в публікації зірка так:

"Я птахом злітаю у небо В обійми, щоб ти пригорнув, Тихо прошепотів".

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"