Більшість українських знаменитостей вигадують нові, і нові способи заробітку для допомоги нашій країні в кровопролитій війні, яку розпочали росіяни на чолі з володимиром путіним.

Не залишився осторонь і зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов, який виступав у складі команди "Сахара не надо". Хлопця тоді охрестили неординарним і новаторським гумористом. Свою фантазію та винахідливість 26-річний Марк довів знову.

Марк Куцевалов, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов, фото: markelllooo30

Шостого серпня чемпіон гумористичного шоу та учасник "Пари на мільйон" (Новий канал) Марк Куцевалов вирушив до благодійного реаліті-походу через всю Україну – від Чорного моря до Говерли – заради збору коштів на три машини швидкої допомоги. Завершити його планує 24 серпня, у День Незалежності України.

За 18 днів Марк пройде 850 кілометрів – майже по 50 кілометрів на день. Таким чином він планує зібрати 2,85 млн. гривень.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Швидкий похід" - це реаліті-пригода, за якою я закликаю вас спостерігати та донатити! Разом ми дійдемо! До перемоги!” – закликав учасник реаліті Нового каналу.

Це не перший благодійний захід, у якому бере участь комедіант. Він виступає на імпровізаціях та інших гумористичних шоу.

Марк Куцевалов, фото: markelllooo30
Марк Куцевалов, фото: markelllooo30

Нагадаємо, що донька Юрія Ткача з "Квартал 95" склала конкуренцію Світлані Тарабарової.

Раніше ми повідомляли, що Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" показала, як займається "нежіночою" роботою.

Також стало відомо, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма.