Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона людей.

Маша Єфросиніна показала уривок із "Іспиту. Нова реальність" з виконавцем Артемом Пивоваровим, який розповів про зворушливу ситуацію з військовослужбовцем. Під час зустрічі він сказав артисту, що війна це не про смерть, а життя.

Єфросиніна та Пивоваров, скріншот з відео
Єфросиніна та Пивоваров, скріншот з відео

Ці глибокі слова вразили не тільки Пивоварова, а й Єфросиніну. Більше того, вони "струснули" телеведучу настільки, що до неї прийшло осяяння.

За ці майже півроку війни вона забула, що таке повноцінне життя. Маша віддавалася іншим людям, допомагала та займалася благодійністю.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зізнаюся, до цих слів, війна для мене була суто про смерть, втрати, біль та горе… Я, дійсно, більше п’яти місяців не знаю, як жити повноцінним життям, окрім справ, які роблю для своїх дітей та людей, якими опікуємося з моєю командою", - написала Єфросиніна.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна зізналася Алесі Бацман, що два місяці тому думала, що не виживе

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна показала силу українських сердець і схилила голову перед талановитими українцями: "Вони всі різні та магічні"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна зізналася, що вже 5 місяців не може виспатися ночами: "Коли вперше дозволила собі"