Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва поділилася новим ранковим фото, зробленим у центрі Києва в одному із затишних ресторанчиків. Артистка замовила собі філіжанку кави, а за нею і сховала своє прекрасне обличчя. З ким вона зібралася снідати і хто зробив фото - невідомо, але, ймовірно, це новий обранець Кацурін, який зараз "краде" весь її вільний час.

"Доброго ранку, мій Київ 💔" - написала Дорофєєва.

Як відомо, зовсім недавно зірка виступала в Казахстані, тому всі шанувальники в коментарях привітали її вдома і заявили, що раді поверненню.

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" теж привітала її, а ще зазначила, як класно прокидатися у рідному Києві. Дорофєєва погодилася з нею і обидві дівчата зізналися, що після повернення ридали від щастя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва не змогла сама перекласти "Різнокольорову" на українську, допомогла Катя зі США: "Поки ви слухаєте..."

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва спантеличила мережу фото з волохатими ногами після того, як Дантес та Кацуріна з'явилися разом у Мережі.

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва задерла ноги та повернулася до заняття, яке практикувала у шкільні роки: "Крутий експірієнс"