Шанувальники Брітні Спірс вказали на незручну несправність гардероба у зірки, коли вона кружляла, танцюючи у своєму тренажерному залі. Також багато людей все більше турбувалися про її благополуччя.

Цю публікацію Брітні Спірс оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

У середу (10 серпня) 40-річна співачка поділилася публікацією про те, як вона танцює у різних вбраннях у себе вдома.

Вона підписала пост: «Добре так, що так… я показую своє тіло! Я потію як божевільна! Я пишаюся тим, що схудла на 5 фунтів».

Скрін з відео: Instagram Брітні Спірс
Скрін з відео: Instagram Брітні Спірс

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Шанувальники швидко прокоментували відео зірки, дехто вказав на велику мокру пляму на її шортах.

«Піт у промежині», «Чому ти так спітніла?», «Так… тому що вона тренується в обтягуючих шортах», «Я був спантеличений, коли побачив це. Я подумав, може, на ній був мокрий купальник під шортами? Але його не було», - написали користувачі соцмережі.

Інші турбувалися про її благополуччя, а один фанат написав: «хлопці, але я турбуюся про неї», «О Боже, от і ми знову… задоволені тим днем, коли ми отримали нові кадри, а потім повернулися до її старого будинку, розгойдуючись назад та вперед. Прокидайтесь, люди !!!!!! Повністю зрежисовано», - продовжили стікатися до розділу коментарів фоловери зірки.

Це сталося за кілька днів після того, як Брітні залишила шанувальників стурбованими деякими загадковими повідомленнями у вигляді червоного квадрата в її Instagram.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс зірвала з себе ліфчик після звинувачень у її бік.

Нагадаємо, колишній чоловік Брітні Спірс попросив її не влаштовувати пікантні шоу заради їхніх дітей.