Діти відомого російського гумориста, телеведучого та шоумена Максима Галкіна, Гаррі та Ліза влаштували "закриту тусовку", на яку випадково потрапив їхній зірковий батько. Ролик опублікував артист на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін ще в перші дні повномасштабної війни підтримав Україну і засудив владу Росії за агресію. Через це йому довелося залишити рідну країну разом із дітьми та дружиною Аллою Пугачовою. Втім, родина артиста швидко обжилася на новому місці.

Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми. Фото: скрін youtube

На цей раз гуморист показав кумедне домашнє відео. Так, Максим Галкін заходить до кімнати і випадково зауважує, як хтось закриває шафу зсередини. Артист підійшов ближче і відчинивши двері побачив, що всередині сидять Гаррі та Ліза. Як виявилося, діти влаштували "тусовку", а батько їх викрив, але заважати не став і швидко залишив близнюків у спокої.

"Як мало потрібно дітям для радості! Гаррі, Єлизавета та Клавдія – дружна команда", – підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники захопилися близнюками і багато хто згадав свої дитячі роки та подібні посиденьки.

"Найбільше захотілося повернутися в дитинство! Чудова команда у хлопців!", "Коли знаходиш щастя - важливо його помітити і зупинитися. Максим помітив!", "Діти, це класно їм. Свої секретики", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Алла Пугачова невдовзі повернеться до Росії? У мережі показала приготування Гаррі та Лізи Галкіних.

Також наш портал інформував, Максим Галкін показав як швидко бігає Алла Пугачова коли не в Росії: "Виглядає краще за деяких двадцятирічних дівчат".

Крім того, ми писали, що Максим Галкін намагається задовольнити Аллу Пугачову і показав свій огірок.