ФБР нібито розслідують, чи видаляв колишній президент Трамп секретні записи з Білого дому та чи забирав він їх у свій будинок у Мар-а-Лаго.

Відповідну публікацію продемонстрували на порталі "DailyStar"

Поки незрозуміло, чи були відновлені будь-які документи, проте це перший випадок, коли правоохоронні органи проводять обшук у будинку колишнього президента США.

За словами неназваного американського чиновника, обшук у будинку Трампа в Мар-а-Лаго було схвалено найвищим керівництвом Міністерства юстиції.

Пошуки викликали сильну реакцію з боку республіканських політиків, котрі назвали обшуки політично вмотивованими.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

ФБР: скрін з відео
ФБР: скрін з відео

Колишній віце-президент Майк Пенс закликав генерального прокурора дати «повний звіт» про те, чому було видано ордер на обшук, тоді як прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр підтвердила, що президент Джо Байден не отримав попереднього повідомлення від рейду ФБР.

Вона сказала, що він дізнався про це з публічних повідомлень.

Вона додала: "Президент не був проінформований і не знав про це. Ніхто у Білому домі не був попереджений".

Трамп. Фото: скриншот Youtube
Трамп. Фото: скриншот Youtube

Новина про обшук, безсумнівно, розлютила прихильників Трампа, оскільки деякі з них брали участь у сумнозвісних заворушеннях на Капітолійському пагорбі в січні минулого року. Деякі його послідовників у соціальних мережах передбачили другу громадянську війну внаслідок гніву розслідування.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дональд Трамп поховав свою колишню дружину на полі для гольфу.