Відома співачка та заслужена артистка України Катерина Бужинська реалізувалася не лише на сцені, а й у соціальних мережах. Дівчина часто розміщує нові публікації для своїх шанувальників, кількість яких вже перевищила 120 тисяч.

Катя Бужинська 13 серпня відзначає важливу дату - співачці виповнюється 43 роки і з цієї нагоди вона написала величезний пост для шанувальників. Насамперед зірка зізналася, що цей день вона хотіла б відзначати в Україні, у колі близьких, але через війну з окупантами це неможливо здійснити.

"Війна змінила наше життя і пріоритети, відірвала нас від рідної землі. Незмінними для мене залишаються і роблять мене щасливою любов моєї родини, моїх трьох діточок, творчість і ваша увага", - зізналася зірка.

Скріншот із Instagram, Катя Бужинська
Скріншот із Instagram, Катя Бужинська

Зараз артистка перебуває в Болгарії і навіть звідти підтримує рідну країну та земляків, доносячи правду про росію, її жорстокість та геноцид українського народу.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Її бажання у день народження не відрізняється від мрій інших українців – вона хоче жити у вільній та незалежній країні, без війни та втрат. Перемога для співачки буде найкращим подарунком.

"Понад усе сьогодні хочу бачити свою Батьківщину мирною і незалежною, багатою і квітучою і з гордістю спостерігаю, як мої земляки та небайдужі люди з усього світу спрямовують свої моральні, духовні та фінансові сили на приближення цієї важливої події" , - написала Бужинська.

Раніше ми писали про те, що Катя Бужинська на відпочинку дала пораду підписникам: "Ніколи так не робіть"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Бужинська вміло "змалювала" образ Олі Полякової, видавши за свій власний: "Фото говорять самі за себе"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Бужинська слідом за Наталкою Денисенко поїхала в теплі краї: фото з відпочинку розбурхали мережу