Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач приміряв на себе роль північнокорейського диктатора - Кім Чен Ина. Кумедний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Харизматичний Юрій Ткач постійно у центрі уваги, адже його обожнюють мільйони українців та активно стежать за його життям. Гуморист постійно ділиться яскравими кадрами та регулярно бере участь у зйомках курйозних роликів, які ефективно піднімають настрій шанувальникам.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Ткач вжився на вельми незвичайний образ, перетворившись на диктатора Кім Чен Ина. Гуморист впорався з участю на всі 100% і далеко його практично не відрізнити від північнокорейського вождя. У відео "диктатор" звернувся до свого друга путіна.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Розстріляти, а потім посадити. Доброго вечора, я лідер країни, де сходить сонце, хочу протягнути кістляву, недоїдаючу руку допомоги своєму другові пу-ті-ну. Лідеру країни, де це сонце сідає", - каже Юрій Ткач у ролі диктатора.

Раніше портал Знай повідомляв, Ігор Ласточкін та Настя Оруджева з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, наш портал інформував, Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей".