Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь уже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь показала, які приємні сюрпризи їй вранці робить Павло Розенко. Наречений залишив для неї невелике послання у ванній, прикріпивши до дзеркала листочок з написом: "Кохаю! Посміхнись".

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Артистка зізналася, що саме такі дрібниці і допомагають їй залишатися "на плаву", не сумувати в такий важкий для країни час.

"Просто недільний ранок) Просто на дзеркалі у ванній) Просто два слова) Без пафосняка і мішури) Але я б ще дописала: посміхнись, дуринда! 😂😜🤣" - жартівливо заявила Лебідь.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Телеведуча закликала і своїх шанувальників не зволікати, а скоріше дивувати своїх коханих подібним чином, адже лише два слова здатні створити справжні чудеса та підняти настрій на весь день.

"Але обіймайте потім обережно: за спиною відразу виростуть КРИЛА🕊 💛💛💛💛💛💛" - додала Олена-Крістіна.

Раніше ми писали про те, що наречену ексміністра Розенка Олену-Крістину Лебідь "зловили" на крадіжці грошей з чужої карти: "Чоловік пресував, забрати не могла "

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь захотіла пиріжок, думаючи про "заборонене": "Не винна я"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь оточила турботою та відпоїла Аркадія, а Розенко навіть допоміг додому відвезти: "Хлопець міцний, але трепетний"