Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук вирішила побалувати аудиторію новим гарячим знімком, зробленим у сонячній Туреччині біля басейну. У кадрі дівчина розсілася на шезлонгу в симпатичному купальнику з принтом зебри, витягнувши ніжки і замріяно заплющивши очі.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

А ще модель передала слова своєї доньки Соні, яка не сумнівається, що її мати матиме такий розкішний вигляд навіть на старості років. Крук зізналася, що все це завдяки спорту та правильному харчуванню, яке вона налагодила нещодавно.

"Після перших місяців війни я виглядала, як лайно. Так, я почала тренуватися вже з середини марта і першим чином, що я зробила у Туреччині, це придбала абонемент в зал. Але регулярний стрес вибивав мене з режиму, не буду брехати. Стільки було переживань, сліз, відчаю і болі", - поділилася Валерія.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дівчину досі емоційно "хитає", але їй уже вдалося опрацювати всі травми, завдані війною, а ще вона перестала так гостро реагувати на трегічні події.

"І як то кажуть, результат на лице або на пресі!🙃 Дуже радію знову себе відчувати і бачити такою. С сильним тілом і волею, спроможною допомогати іншим жінкам своїм прикладом і знаннями", - резюмувала Крук.

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук попередила українців про серйозного "ворога" - завдає шкоди не менше, ніж окупанти: "Думайте про ціну"

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук показала розкішне тіло в купальнику на прохання хлопців із ЗСУ: "Око не відвести"

Також портал Знай.ua писав, що Валерія Крук оголила апетитні ніжки та показала, якою може бути українська краса: "Турки у шоці"