На початку війни Надя Дорофєєва здивувала шанувальників зізнанням, що після розриву стосунків із Володимиром Дантесом вона знайшла заспокоєння у київському рестораторі Михайлі Кацуріні... хоча багато хто припускає, що іскра між ними пробігла задовго до розлучення співаків.

Проблема полягала лише в тому, що і Надя, і Михайло перебували у стосунках, що їм, звісно, ​​не завадило.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, фото: Instagram
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, фото: Instagram

Зовсім недавно Даша Кацуріна, яка залишилася одна з двома дітьми, вирішила, що житиме протягом наступного року на дві країни - в Польщі та в Україні. Перша держава знаходиться максимально близько до нас і є можливість швидко дістатися Києва. Більше того, там мешкає її близька подруга, тому прижитися буде набагато легше.

Наразі Даша Кацуріна повідомила, що їй вдалося зробити щось, для деяких – божевільне.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хто що, а я перевезла всі книги. Все. Привід для жарту в delivery guys цілий тиждень", - пише вона.

Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube
Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube

"Це так круто. Я коли тікала в березні, то взяла 20 екземплярів своєї авторської книги", "Зробіть огляд коханих", "Бо домашня бібліотека, це продовження нашого я", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидну і зробили заяву прямо зі спальні: "Немає сенсу мовчати"

Як повідомляв "Знай.uа", коханець Наді Дорофєєвої Кацурін "кидає" її, бо знайшов щось смачніше: "Є чим дивувати"

Знай.ua писав, Даша Кацуріна розповіла про несподіваний поворот у житті: "Дуже важке рішення"