Блогерка-мійльйонниця Таня Пренткович відверто зізналася, що планує зменшити розмір грудей після того, як завершить годувати груддю другого сина

Таня Пренткович, фото: tanyaprentkovych
Таня Пренткович, фото: tanyaprentkovych

Як відомо, Тетяна не так давно народила другого сина Адама. Старший синок допомагає мамі, хоча інколи й перебирає з увагою. Хоча, він іще дитина й теж потребує уваги. Тому Таня вирішила передивитись свій графік, що виділяти обом снам достатньо часу.

Попри те, що Тетяна похвалилися підписниками, що досить швидко схудла, за два тижні схудла після других пологів, деякі проблеми в неї лишилися.

Блогерка поскаржились на те, що в неї значно збільшились груди. Відповідаючи на питання підписників. чи не болить в неї спина через груди й чи комфортно їй з такою. Пренткович відповіла:

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дуже, дуже, дуже не зручно. Спина болить, одяг знайти складно, спортом займатися (стрибки, біг) важко, на животі не полежиш і ще багато але...І для мене це виглядає вульгарно, тому що до гв часто носила ліфи мінімайзери ( які візуально зменшують форму). Коди закінчу годувати планую зменшити груди", - написала на фото зірка.

Яким саме способом Таня збирається зменшити розмір, вона не уточнила, можливо, вона подумує про пластичну хірургію.

Блогерка Таня Пренткович, скриншот: Instagram Stories
Блогерка Таня Пренткович, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що блогерка із Тернополя Таня Пренткович дала цінну пораду українським жінкам: "Тікайте з кухонь!"

Раніше ми повідомляли, що у Тернополі 4-річне маля заробляє 250 тисяч на місяць – мама навчила.

До слова, Блогерка Таня Пренткович розповіла Нікітюку про "війну" старшого сина з новонародженим Адамом: "У нас паніка"