Війна в Україні триває майже півроку і за цей час кожен знайшов для себе спосіб, щоб заспокоюватися і морально переносити все, що випадає на нашу долю.

Хтось зайнятий бойовими мистецтвами, хтось йогою, хтось заспокоюється за допомогою волонтерства. Але ніщо не допоможе краще, ніж кохана чи близька людина поруч, яка зігріє своїм теплом і заспокоїть милими вчинками. Такої думки дотримується і телеведуча Олена-Крістіна Лебідь.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

Ведучій проєкту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олені-Кристині Лебідь допомагає у цьому її коханий Павло Розенко.

Він влаштовує їй романтичні сюрпризи. Наприклад, залишає вдома записки: "Люблю, посміхнись".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мене часто запитують, як я з усмішкою переживаю весь цей жах. Просто недільний ранок, просто на дзеркалі у ванній, просто два слова. Без пафосняка і мішури , - поділилася Олена Крістіна Лебідь. - Так що не лінуйтеся, візьміть у руки серветку , Листок з блокнота або телефон і прямо зараз напишіть комусь два важливі слова!"

Павло Розенко, фото: elena_kristina_lebed
Павло Розенко, фото: elena_kristina_lebed

Також ведуча Нового каналу попередила про "побічний ефект" - після тих самих слів обіймайте людину обережно, адже за її спиною одразу виростуть крила!

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" у соняшниковому полі перетворилася на Фіону з мультика "Шрек".

Раніше ми повідомляли, що наречену ексміністра Розенка Олену-Крістину Лебідь "зловили" на крадіжці грошей із чужої карти.

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь оточила турботою та відпоїла Аркадія, а Розенко навіть допоміг відвезти додому .