Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Окрім творчої діяльності артистка також активно розвиває акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

Солоха показала знімок з несподіваної зустрічі з молодою зіркою Машою Кондратенко, до якої популярність прийшла після ролі в серіалі "Школа". Наразі артистку також впізнають через нещодавно випущений гумористичний хіт "Ванька-Встанька".

Скриншот из Instagram, СолоХа
Скриншот из Instagram, СолоХа

Так одразу не зрозуміти, де знаходяться співачки. Приміщення схоже на якийсь робочий цех або кухню, але одягнені вони були розкішно. Солоха не повідомила, з якою метою вони зустрілися, можливо, готують спільну пісню чи десь перетнулися. А ще вони зняли відео для TikTok зі своїми хітами.

"Зустрілися з @mashaa.kondratenko, щоб приготувати пакет для Ваньки 😂🙌🏻🇺🇦", - жартівливо заявила зірка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники у коментарях теж припустили, що артистки готують цікаву колаборацію і вже розхвалили їхній дует.

Коментарі - instagram.com/soloha_official/
Коментарі - instagram.com/soloha_official/

Раніше ми писали про те, що СолоХа в коротенькій сукні підняла військовим бойовий дух, і не тільки його: "Від цих ніжок не можу відвести очей"

Як повідомляв Знай.ua, співачка СолоХа не зупиняється і пообіцяла шанувальникам нову пісню: "Буде хіт"

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа презентувала неймовірну роботу, яку довго "виношувала": "Знайде відгук у серці кожного"