Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських вирішила на власні очі побачити жахливі руйнування в Ірпені, де окупанти не залишили майже жодного цілого будинку і занапастили сотні життів. Її супроводжувала команда з організації "Добробат".

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Особливу увагу вона приділила місцю, де колись стояла хата Володимира Павлюка – простого українця, який втратив усе за те, що разом із синами служив у ТРО та передавав координати руху ворожої техніки.

"І помстилися їм за це. Обох синів було поранено. Але, на щастя, вся родина вижила. Тепер будинок Володимира допомагають відбудувати волонтери "Добробату", - повідомила співачка.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Вона підтримала українців, виконала пару пісень та своїм постом привернула увагу тих, хто теж може долучитися до доброї справи та допомогти постраждалим.

"Незважаючи на всі обставини, наша зустріч була дуже душевною і теплою. Знаю — ми обов’язково переможемо і все відбудуємо!", - запевнила Каменських.

Варто зазначити, що Світлана Лобода теж раніше була в рідному Ірпені і тепер фінансово допомагає у відновленні міста.

Світлана Лобода в Ірпені, скріншот з Insta Stories
Світлана Лобода в Ірпені, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що "вагітна" Настя Каменських у комбінезоні похвалилася найсолодшими миттєвостями, але українці продовжують хейтіти: "Смішно та сумно"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських знайшла з ким обійнятися в Україні, поки Потап закордоном: "Таке тепле..."

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських, поки Потапа немає поряд, влаштувала душевні посиденьки в Україні