Є інформація, що поп-співачка Мадонна нещодавно відсвяткувала своє 64-річчя зі своїми друзями та родиною.

Відповідну публікацію Мадонна розмістила на своїй сторінці у Instagram.

Співачка Material Girl скористалася можливістю продемонструвати свої найкращі танцювальні рухи, коли вона святкувала зі своїми близькими.

Поп-ікона опублікувала деякі закулісні кадри для своїх 18,4 мільйонів підписників у Instagram, і її можна було побачити безперервно танцюючою всю ніч зі своїми шістьма дітьми.

Скрін історії Мадонни в Instagram
Скрін історії Мадонни в Instagram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У кліпі вона дражнила: "Приходь на мою сюрреалістичну вечірку, де немає нічого логічного, часто тривожного".

Вона була одягнена у вбрання в стилі «Аліси в Країні чудес», з білим циліндром, недбало зрушеним на її світле волосся, з сітчастим покриттям обличчя.

Мадонна доповнила незвичайний аксесуар чорною мереживною сукнею з декольте та колготками в сіточку.

У кліпі співачка обійняла свою старшу дочку Лурдес Леон, яка поклала своє бордове волосся в гладку зачіску і продемонструвала свою засмагу в сріблястій сукні з відкритою спиною.

Пара обнялася, поки камера кружляла навколо них, а потім відключилася, щоб показати решту химерного оточення Мадонни.

Її друзі та сім'я дотримувалися дрес-коду та носили яскраві кольори, сміливі візерунки та ексцентричні аксесуари, коли вони прийшли на вечірку з нагоди її дня народження.

Усі її діти почали показувати на камеру свої танцювальні рухи, а Мадонна зухвало тицьнула, коли зняла туфлі та сіла на підлогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", 63-річна Мадонна демонструє ультрасексуальність у прозорій білизні.