Відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, зараз мовчазно ставиться до війни в Україні. Більше того, вона любить з'являтися у компанії путіністів. У Instagram за артисткою слідкує 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова знову вирушила до суду. З'ясувати, кому саме балерина "перейшла" дорогу - незрозуміло, тому що це не перша її справа. Незважаючи на дике бажання артистки посудитися, зайти в будівлю їй так і не вдалося - її замінували.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова
Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

А ще там зібрався натовп журналістів, які хотіли отримати коментар від зірки.

Скандалістка впевнена, що причина мінування в її появі, наче вона становить якусь загрозу. Більше того, Волочкова заявила, що всі ці "недолюблені люди", які влаштовують провокації, відповідатимуть перед законом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Підписники заявили, що Волочкова має надто роздуту зарозумілість і насправді вона нікому не потрібна. І вони дуже сумніваються, що саме через неї замінували суд, адже у росії це буденність.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що Волочкова з немитою головою вдалася улюбленим втіхам з черговим залицяльником: "Знову в труселях"

Як повідомляв Знай.ua, Анастасія Волочкова, п'яна вщент, похвалилася недоїдками на столі та мерзенною подругою: "Іспанський сором"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Волочкова з "копією" Майкла Джексона "хряпнула" зайвого і заговорила про кохання: "Постаріла і завжди зі склянкою"