Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна поскаржилася шанувальникам на свій стан через війну та постійні повітряні тривоги. Про те, що її мучить знаменитість розповіла у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна підкорила серця багатьох українців своїм акторським талантом, а деяких зачарувала просто як добра і приємна людина. За її життям стежать десятки тисяч шанувальників, а зірка намагається бути з ними максимально відвертою та ділиться своїми злетами та падіннями.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, на цей раз Анна Сагайдачна поскаржилася на звуки в її голові. Ці звуки знайомі вже кожному українцю – виття сирени, яка попереджає про небезпеку з повітря. Зірка зізналася, що від постійних повітряних тривог її мучать головний біль, а звук сирени звучить навіть після відбою.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories
Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Та скільки ж волатиме та сирена, вже голова болить! А виявляється, вже півгодини як відбій. А в моїй голові вона не стихає", - поскаржилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" грайливо потрусила "дарами природи" на жердині і отримала "ляпас" від українців: "Так пішло".

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми писали, Ліза Василенко із серіалу "Школа" після вибачень перед українцями похвалилася стрункою фігурою в Іспанії: "Приїжджай до нас на Закарпаття".