Відомий український гуморист, учасник "Ліги сміху", а також першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак показав, як ледь не зірвав весілля через жарти. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Зовсім недавно Андрій Рибак зіграв пишне весілля зі своєю коханою Аліною, заради якої відмовився від боротьби за серце Ксенії Мішиної у шоу "Холостячка". Гуморист показав безліч кадрів зі свята, але як виявились цікаві моменти, якими він не наважувався поділитися відразу.

Андрій Рибак. Фото: скрін youtube
Андрій Рибак. Фото: скрін youtube

Так, Андрій Рибак показав відео, на якому жартує під час урочистої церемонії. Він зазначив, що перед весіллям дав обіцянку майбутній дружині, що жартів не буде, втім, порушив слово. Можливо, якби Аліна також не мала гарного почуття гумору, свято могло отримати несподіваний поворот.

"Вона: тільки давай на весіллі без своїх д*більних жартів!
Я: Та звичайно! За кого ти мене приймаєш", - жартівливо підписав ролик Андрій Рибак.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальників цей випадок порадував.

"Воно вже в крові", "Весело, дотепно, смішно", "Клас", - відреагували шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Рибак із "Холостячки" розсмішив українців організацією весілля: "Головне, щоб наречена не втекла".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка" Анна Богдан після повернення в Україну зізналася, що вперше зраділа тому, що раніше всіх дратувало.

Крім того, ми повідомляли, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".