Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Вона часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей. Зовсім недавно вона позбавилася образу, який асоціюється з рашистами. Саме кокошник зробив її неймовірно популярною, але настав час, тому Оля спалила його у прямому ефірі.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

"Дорога Україна з Днем прапора!", - каже Оля Полякова у новій публікації.

Проте артистці не вдалося сказати цієї фрази з першого разу. Вона була на сцені, тож згодом можна почути вигуки сотень її фанатів. Оля Полякова зазначила, що бажає, щоб прапор України – символ нашої незалежності – розвіювався над нашою країною і згодом приніс нам перемогу, щастя та кохання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Кричі про Азов", "Включила на весь готель на балконі Гімн України. На всю гучність! Мурашки по шкірі", "Олю, дякую вам за приклад, за українську мову, за ваше добре серце", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, і прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова поскаржилася на заморську сферу послуг і охоче залізла в целофан: "Чищу пір'я"

Знай.ua писав, Оля Полякова показала, як дівчатка з гітарами повертаються в Україну: "Мене цього разу взяли"