Тіна Кароль – відома українська виконавиця, яка не часто виходить на зв'язок із шанувальниками у рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Наразі вона виставила публікацію в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей, у якій виконала гімн України до Дня Незалежності, але не просто так – а у форматі AR, будучи голограмою.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

"Гімн України звучатиме там, де виберуть самі українці та побратими нашої країни. Нехай музика та слова нашого Гімну, що символізують стійкість та незламність України, примножуються по всьому світу завдяки вашим публікаціям у соціальних мережах", - пише Тіна Кароль у публікації.

За її словами, цією роботою займалися аж на іншому континенті, у Каліфорнії, США.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

"Це неймовірно. Мурашки по шкірі від виконання", "Нереальне виконання", "Дуже красиво. Наш Гімн найкрасивіший і найсильніший у світі", "Ніхто не співає наш гімн так, як Тіна! Для мене це найкрасивіше виконання!", "Це просто шедевр", "Дякую, Тіно, за те, що у нас такий сильний голос нації", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль знайшла в собі єдиний "недолік", але пообіцяла зробити роботу над помилками: "Навчусь"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль нагадала, що Україна завжди буде незалежною, незважаючи на мерзенні плани росії: "Наш дух не зламати"

Знай.uа писав, Тіна Кароль розповіла, як особисто була присутня на чужих пологах, а після ридала від щастя: "Цей досвід був вперше"