Красуня Кайлі Дженнер захищалася після публікації в TikTok відео про те, як вона танцює з подругою Стасі Караніколау. Зірка використовувала техніку, яка робить її надуті губи пухкішими.

Відповідну публікацію Кайлі Дженнер розмістила на своїй сторінці у Instagram.

Красуня-магнат, яка відзначила цього місяця своє 25-річчя, продемонструвала пишне декольте у відвертій білій сукні.

Сестра Кім Кардаш'ян написала у підписі під публікацією: «Нові відтінки рум'ян для губ з'являться 25 числа».

Скрін посту Кайлі Дженнер в Instagram
Скрін посту Кайлі Дженнер в Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Це сталося після того, як мама двох дітей, яка перебуває у стосунках з репером Тревісом Скоттом, захищалася після публікації в TikTok про її танець зі Стасі Караніколау, використовуючи фільтр, який зробив їхні надуті губи повнішими.

Але один фанат сказав: «Губи, будь ласка», оскільки інші також висловили стурбованість щодо її збільшеного рота, що спонукало їх говорити: «Це фільтр».

Її відданий легіон шанувальників незабаром зібрався у розділі коментарів, щоб захистити її: «я плакатиму, доки не засну».

Скрін посту Кайлі Дженнер в Instagram
Скрін посту Кайлі Дженнер в Instagram

Другий додав: "Кайлі прокинулася і обрала насильство, і я живу заради цього", а інший прокоментував: "Чому всі говорять про губи, коли вона буквально виглядає чудово?"

Повідомляється, що знаменитість The Keeping Up With The Karshadians вперше зізналася, що їй зробили ін'єкції у губи у 2015 році під час епізоду реаліті-шоу, згідно з People.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян підшофе влаштувала пікантний показ на дні народження Кайлі Дженнер.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кайлі Дженнер без спідньої білизни змусила відвисати щелепи у прозорому платні.