Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

24 серпня український народ відзначає важливу подію – 31 річницю Незалежності країни, яка зараз переживає не найкращі часи. Зірки активно вітають земляків зі святом та Олена Філонова вирішила не відставати.

Скріншот із Instagram, Олена Філонова
Скріншот із Instagram, Олена Філонова

"Стільки болі ми пережили та переживаємо останнім часом! Не забудемо. Але я знаю, що нас не здолати бо сильні духом єдині!" - написала блогерка.

Артистка вирішила показати хронологію подій, починаючи з 24 лютого. З дня, коли росія оголосила повномасштабне вторгнення в Україну. На відео зібрані моменти обстрілів, а ще жести доброї волі та допомоги нужденним.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Філонова заявила, що українці ніколи не пробачать окупантам за скоєне, і незважаючи на все, ми вистоємо та переможемо найлютішого ворога.

"Орки поляжуть за те що зробили, ми не пробачимо. Нас не треба звільняти ми і так завжди були вільні та незалежні. Пам’ятаю всю біль с перших днів. Горіти вам за це у пеклі", - гнівно написала Олена.

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова в ролі кота Леопольда закликала "агресивних" українців втихомиритися: "Злі язики намагаються заплутати..."

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова защебетала українською мовою закордоном і стала "цапом-відбувайлом": "Свої ж гноблять"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова показала гострі "зубки" всім хейтерам, які критикують її стиль: "Треба знайти привід і обернути"