26-річна молода мама Влада Седан, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, відзначилася від усіх, пояснивши, що для неї означає День Незалежності.

Красуня поділилася спільним знімком з дочкою, але згадала, якою ціною українцям далася незалежність.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

"Народ бореться за своє право на суверенне життя вже багато років. Не "після 24 лютого" і навіть не після 1991 року. Нашу незалежність ставили під сумнів загарбники протягом століть і роблять це сьогодні", - пише Влада Седан.

А причина этому проста - по словам журналистки, в отсутствии у рашистов собственной независимости. Украинцы, как личности, еще с молоком получают суверенность. И нужно сыновей, дочерей с самого детства учить разуму.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Олександр Зінченко та Влада Седан, фото: Instagram
Олександр Зінченко та Влада Седан, фото: Instagram

"Какие украиночки", "Невероятные", "У нее мамины глаза", "Сильные слова... какие же вы красавицы украиночки", "Кто к нам с мечом, от меча и погибнет", "Какие слова👏 Вы, крошка, чудесные", "Очень правильные слова вы сказали, хороший пост", - пишут пользователи в комментариях.

Напомним, Влада Седан "бросила" Зинченко в Британии, улетев туда, где ей всегда рады: "Прошел год..."

Как сообщал "Знай.uа", Влада Седан рассказала, как дочь Ева в свой 1 год воспитывает их с Зинченко: "Держу на руках и не понимаю, что делать"

Знай.uа писал, Влада Седан "сыграла" с Зинченко в журналистку, чтобы узнать, почему он ушел из "Ман Сити": "Как можно было?"