Володимир Дантес після розлучення намагається активно підтримувати власний блог в соціальній мережі. Він спілкується з шанувальниками, ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя, а його акаунт нараховує 771 тисячу осіб

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Як відомо, ексдружина Дантеса повернулась в Україну, представила новий трек про свої почуття та взяла участь у святкуванні дня Незалежності України.

Натомість Дантес в цей період зник з інформаційного простору. І лише нещодавно у сторіс він розповів, що саме з ним відбувалось.

Як відомо, Надя та Володя повідомили про розлучення навесні. Варто зазначити, що для шанувальників це стало цілковитою несподіванкою. Спочатку Надія розсекретила свій новий роман з реєстратором Михайлом Кацуріним. Дантес же офіційно повідомив, що поки не бажає оприлюднювати свої стосунки.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як з'ясувалось, в цей період він вирушив за кордон та зізнався, що через черги на кордоні він спізнився до Берліна. Проте обіцяє скоро повернутись та представити реліз нового треку.

Також з 2 вересня стартує великий тур стендап шоу по Європі "Доброго вечора ми з України", в якому Дантес теж братиме участь. Він пообіцяв, що точно на нього не запізниться, бо вже приїхав.

Володимир Дантес, скриншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скриншот: Instagram Stories

Володимир Дантес, скриншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним, як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.

До слова, Даша Кацуріна на відпочинку показала на що здатні руки Дантеса: "Дуже тепло від фото".

Раніше ми писали, що Напівголий Вова Дантес слідом за Maneskin публічно принизив путіна: Монатік, Аліна Паш та сотні українців все чули.