Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська вийшла на вечірню прогулянку містом і нарвалася на критику через "перероблене" обличчя. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська дуже харизматична та яскрава особистість, яка привертає увагу тисяч шанувальників. Зірка намагається постійно залишатися з ними на зв'язку, регулярно радуючи новими фото та відео, показуючи, що відбувається у її житті.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Камінська поділилася черговим знімком, на якому позує у напівспущеній сорочці на фоні вуличних ліхтарів. Ймовірно, зірка вийшла на вечірню прогулянку і вирішила сфотографувати цей момент.

Варто зазначити, що замість втішних компліментів, які на її адресу завжди відпускають шанувальники, на неї полилася критика. Деякі користувачі мережі засудили зірку за пластику.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Нижня щелепа вже як бульдозер", "А що ти з обличчям зробила, вже вийшло щось між Повалій та Білик", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".

Також наш портал інформував, Слава Камінська оновила імідж доньки від колишнього Едгара, але та була не надто вдячна: "Виклянчити у матері..."

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва похвалилася новим хітом, але змусила фанатів тремтіти від нетерпіння: "Ще трішки і".