Блогерка, українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається зараз проєктом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона людей. А нещодавно вона разом з чоловіком відсвяткувала день народження сина

Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Маша Єфросиніна з початку повномасштабного вторгнення активно займається благодійною діяльністю. Варто зазначити, що ведуча займається дуже корисною справою - вона допомагає жінкам та дітям, які постраждали від війни, особливо тим, які отримали психологічні травми під час окупації.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

А нещодавно вона розчулила шанувальників підбіркою фото та відео з домашнього архіву. На них Маша показала, як росте її син, адже йому 25 серпня виповнилось 8 років.

Завершає колаж відео, на якому Саша говорить мамі:

"Сподіваюсь, ми переможемо, Слава Україні", - від цих слів Маша ледь стримала сльози.

Свою публікацію на сторінці ведуча підписала так:

"Мій хлопчик, мій захисник та помічник, дякую, що ти робиш мене щасливою вже вісім років! З днем народження, синочок!"

Підписники поздоровили хлопчика з днем народження, а подруга Маші Оля Полякова написала українською мовою:

"Ой !!! Поздоровляю твоє дитятко прекрасне ! Хай буде щасливий і здоровий!!!"

Варто зазначити, що привітання Олі набрало 56 вподобайок на сторінці Маші.

Раніше ми писали про те, що телеведуча Єфросиніна поскаржилася, що нікого не порадувала її українська мова: "Зміни ім'я, ти не Маша"