26-річна молода мама, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка Влада Седан виставила великий текст щодо футбольних фанатів, які є важливою частиною цього виду спорту.

За красунею стежать понад 610 тисяч людей у ​​Instagram, де вона поділилася дуже болючим кадром із цвинтаря.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

"Українські ультрас – це головна емоція. Це саме те, що робить футбол справді живим. І ця шалена підтримка українських фанатів вже давно вийшла за межі трибун стадіонів. На вулиці революційних міст, у найгарячіші точки на війні ", - пише Влада Седан у публікації.

Вона заявляє, що саме футбольні фанати стали майже головною частиною боротьби за свободу України. Вони не мають страху, вони завжди в перших рядах... і через це платять високу ціну, щоб ми щодня могли спокійно прокидатися вранці. На знімку воїни ЗСУ. Вони на цвинтарі, з фаєрами в руках, щоб провести свого побратима в останню путь.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

"Як болить. Героям Слава!", - пише один із користувачів у коментарях.

У коментарях один із користувачів запитав Палестину, і звинуватив Владу Седан у тому, що вона акцентує увагу виключно на війні в Україні, хоча у світі є багато гарячих точок.

Нагадаємо, дружина Зінченка Влада Седан показала, які вони з донькою красуні-україночки: "Мамині очі"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина футболіста Олександра Зінченка ведуча Влада Седан присвітила стрункими ніжками на вулицях Вінниці та подякувала ВСУ

Знай.uа писав, Влада Седан "кинула" Зінченка в Британії, полетівши туди, де їй завжди раді: "Минув рік..."