Колишня співачка Spice Girls Вікторія Бекхем продемонструвала свою відточену у тренажерному залі фігуру, коли вона піднялася вгору у вузькому тренувальному костюмі, але чоловік Девід Бекхем пожартував, що втратив її.

Відповідну публікацію Вікторія Бекхем розмістила у своєму аканті у Instagram.

Останні кілька тижнів Posh Spice подорожувала світом, але цього тижня вона вирішила продемонструвати своє вражаюче кардіо, піднявшись на гору в Аспені, штат Колорадо.

48-річна Вікторія опублікувала в Instagram у п'ятницю (26 серпня) короткий кліп, у якому вона святкує досягнення вершини гори під час ідилічного походу.

Вікторія Бекхем: скрін з відео
Вікторія Бекхем: скрін з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фанатка фітнесу показала свою сенсаційну фігуру в спортивному костюмі, який облягав чорний боді.

Спортивна зірка одягла чорну бейсболку та сонцезахисні окуляри-авіатори, щоб захистити себе від сонця, а також зручну поясну сумку через плече.

Вікторія не боялася спітніти під час високоінтенсивного тренування, де її атлетична статура демонструвалася повною мірою.

Вона також мала повідомлення для її чоловіка легенди футболу Девіда Бекхема після того, як він пожартував, що «втратив» свою дружину під час виснажливої ​​пригоди.

Горда мати чотирьох дітей, яка ділить Брукліна, Ромео, Круза і Харпера з Девідом, сказала фанатам, що шлях був «гарячим» і «складним».

Відповідаючи Девіду у своєму підписі, Вікторія пожартувала: "Останні новини, Девіде, я тут!"

Як раніше повідомляв портал "Знай", подруга Вікторії Бекхем 47-річна Єва Лонгорія заворожила у зухвалому біліні.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем влаштувала публічну сутичку з чоловіком Девідом.