Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна та мамою їхньої спільної дитини, активно веде аккаунт у соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною слідкує близько 1,5 мільйона людей.

Ні для кого не секрет, що Даша Квіткова народила свого первістка від Микити Добриніна у 2021 році і після пологів активно приводила до ладу своє тіло. Більш ніж за рік молодій мамі вдалося повернутися в колишню форму, тому зараз вона з радістю хвалиться результатом своїх зусиль.

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram

Квіткова показала вражаючий відеоролик із серії "до і після". На перших архівних кадрах можна побачити трохи пухку, але таку ж симпатичну Дашу майже відразу після пологів, а на других - її фігуру в реальному часі. Результат справді вражає, дівчина чудово виглядає.

Даша Квіткова, скріншоти з відео
Даша Квіткова, скріншоти з відео

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також дружина Добриніна згадала, як їй писали негативні коментарі та порівнювали з минулими формами, але вона завжди знала, що її завзятість та час зроблять свою справу.

Її фігуру встигла оцінила Даша Астаф'єва, і, звичайно ж, коханий чоловік. Також Квіткова розкрила, як їй вдалося схуднути.

Даша Квіткова, скріншоти з відео
Даша Квіткова, скріншоти з відео

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова з "Холостяка" почала роздягатися посеред вулиць Варшави: "Щось я цілі не вловила"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Квіткова розповіла, як мама "вилаяла" її за тату і показала трояндочку біля інтимного місця: "Ні до чого не примушую..."

Також портал Знай.ua писав, що Дашу Квіткову з "Холостяка", яка відпочиває в Туреччині, чекає важлива операція в Україні - вже за кілька тижнів.