Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху", відома гумористка та актриса Тетяна Песик побачилася з дітьми, яким через війну довелося надто швидко подорослішати і робити речі, які не притаманні їхньому віку. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Війна, яка почалася вже більше, ніж півроку тому, змінила кожного українця і діти, на жаль, не стали винятком. Декому довелося в одну мить подорослішати, як мінімум на кілька років і робити те, що не притаманне дітям їхнього віку.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Так, Таня Песик зустрілася саме з такими юними героями, які, незважаючи на свій вік, знаходять можливість робити вагомий внесок у майбутнє країни. Гумористка показала юних українців, які лише за три дні змогли зібрати тисячі гривень для підтримки воїнів ЗСУ. Вона наголосила, що з таким поколінням майбутнє України буде світлим.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"То є майбутнє України. Наша Ненька пишається своїми доньками і синами. Ці діти за три дні назбирали 6 тис. грн для ЗСУ. Віримо в перемогу", - зазначила Таня Песик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із сім'єю перейнявся словами великого українця і вибрав свій шлях: "До щасливого майбутнього".

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show опинився майже в лапах росіян, коли виступав на сході України: "Дивились немов крізь нас".

Крім того, ми писали, друг Еллерта Андрій Рибак показав, як мало не зірвав своє весілля жартом на адресу нареченої: "Воно вже в крові".