Українське серіаловиробництво дісталося і своєї версії "Не народись вродливою". Серіал "Моя улюблена Страшко" спочатку був прийнятий з багнетами, проте згодом українці не могли жити без нових серій і чекали їхньої появи.

Сам серіал, а точніше перший його сезон, завершився начебто відкритим фіналом, який дає шлях для зйомок другого сезону. Але шанувальників "Моя улюблена Страшко" більше цікавлять стосунки Насті Глушко-Страшко (Ірина Поплавська) та Макса Бондаренка (Олександр Соколов) у реальному житті.

На екрані їхні почуття спочатку були дуже незграбними, але потім емоції наростали і фанати стали вірити в реальність цього кохання поза камерами.

Ірина Поплавська та Александо Соколов, скріншот серіалу "Моя улюблена Страшко"
Ірина Поплавська та Олександр Соколов, скріншот серіалу "Моя улюблена Страшко"

Розставити всі крапки над "і" свого часу вирішив переможець шоу "Танці зі зірками" Артур Логай (зіграв Андрія, найкращого друга Макса).

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У соціальній мережі в рубриці "задай мені питання" у нього запитали: "Чули про чутки, що у Соколова з Поплавською стосунки?"

"Не варто мені про це поширюватися, тому що щастя любить тишу. Так, друзі?",- коротко відповів Артур Логай, чим підігрів чутки ще більше.

Скріншот сторіз Артура Логая
Скріншот сторіз Артура Логая

Незрозуміло, що це небажання видавати правду чи підігрів до другого сезону. Однак, ми сподіваємося, що всі актори знімального майданчика цілком щасливі.

Нагадаємо, що переможець "Танці зі зірками" Артур Логай розповів про продовження "Моя улюблена Страшко".

Раніше ми повідомляли, що "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська ризикує скотитися до депресивної ями.