Режисер, телеведучий, сценарист та кліпмейкер Алан Бадоєв виставив нові кілька Instagram Stories.

Чоловік періодично викладає різні публікації у цій соціальній мережі, де за його життям стежать понад 670 тисяч людей. Зараз Алан поділився словами Маші Єфросініної щодо наших жінок.

Алан Бадоєв. Фото: скрін youtube
Алан Бадоєв. Фото: скрін youtube

"Зараз вся країна думає про одне - про перемогу. Інакше бути не може... Після перемоги, або навіть протягом найближчих місяців війни ми зіткнемося з великою проблемою - психологічною та фізичною травмою жінок", - йдеться у повідомленні. в Instagram Stories.

Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories
Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Потім Алан Бадоєв почав заспокоювати українців, які можуть відчувати страх перед пізньою осінню і взимку через повномасштабну війну проти рашистів. Але зробив це не своїми словами, а за допомогою відео Олексія Арестовича.

Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories
Алан Бадоєв, скріншот: Instagram Stories

"ЄС готовий до зими, нам передають сучасні системи ППО, які прикривають інфраструктуру. Якщо ми не викинемо армію РФ з нашої території до зими, найбільш постраждалою стороною буде саме ця сама армія. українських полях та посадках намагатимуться виживати від голоду та холоду, як було це на початку вторгнення", - йдеться там.

Нагадаємо, Алан Бадоєв з "Орла і решки" символічно запросив Євгена Хмару написати саундтрек до документального фільму "Довга доба"

Як повідомляв "Знай.uа", Алан Бадоєв з "Орла і Решки" захопився Оленою Зеленською, навіть за Президента поруч: "Кохання - це сила"

Знай.ua писав, Алан Бадоєв з "Орла і Решки" розповів, як змінилися його стосунки з дочкою через війну: "Ніяких табу"