Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

В інтерв'ю Аліні Доротюк співачка не могла не розповісти про те, де зараз її чоловік Потап, адже останнім часом на нього обвалилося чимало хейту через тимчасове проживання в Європі. А ще вона зізналася, чому насправді в нього паралізувало обличчя.

Олексій Потапенко (Потап), скріншот з відео
Олексій Потапенко (Потап), скріншот з відео

Як відомо, Потап ще у липні місяці казав, що застудив нерв і тому частину його обличчя паралізувало. Настя повідомила, що всі українці зазнають неймовірного стресу на тлі війни, і її чоловік не виняток. Морально йому дуже важко далися трагічні події.

"Його моральний стан... паралізував половину обличчя. Слава Богу, все добре, але півтора-два місяці воно все відходило і виглядало дуже страшно. Воно паралізує як у дантиста, коли робиш анестезію, повністю пів-обличчя", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Також Каменських додала, що йому було нелегко їсти і пити, а вигляд був дуже страшним. Вона навіть думала, що параліч не піде.

"Здається, що воно ніколи не повернеться", - зізналася Настя.

Раніше ми писали про те, що українці не оцінили пориви Потапа після паралічу, не врятує і Настя Каменських: "Втік, як Винник"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських після Лободи вирушила в Ірпінь, щоб на власні очі переконатися в жорстокості росії: "Переможемо і все відбудуємо"

Також портал Знай.ua писав, що після повернення Насті Каменських Потапа назвали розчаруванням року: "У 2014 році казав, що візьме до рук зброю "