Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч.

Ірина Сопонару поділилася новою чорно-білою фотографією, де вона зосереджено читає щось із листочка в руках. Артистка знаходилася в студії, ззаду на тлі видно величезний штатив для апаратури. Саме тут вона знімала перший випуск власного шоу "Передай Зеленському".

"А це я роблю розумний вигляд)) А вас запрошую переглянути випуск "Передай Зеленському" - написала Ірина.

Сенс шоу в тому, що українські діти відповідають на дорослі запитання та передають своїм побажанням главі держави. Такий формат та ініціативу Сопонару вже дуже оцінили шанувальники. За декілька днів випуск зібрав чимало переглядів та позитивних реакцій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І свіжу фотографію у коментарях встигли розхвалити, точніше, неймовірну красу гумористки.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в коротенькій спідничці захотіла втіх: "Не треба чекати "

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Одного разу під Полтавою" поставила дорослі питання дітям, а вони можуть передати свої думки Президенту України

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" спантеличила шанувальників чорно-білим фото: "Для 100 років гарно виглядаєш"