Дженніфер Еністон ніколи не перестає дивувати своїх численних відданих послідовників, і коли колишня зірка «Друзів» вирушила до соцмережі, щоб показати свій власний бренд, її прихильники втратили мову.

Відповідну публікацію Дженніфер Еністон розмістила на своїй сторінці у Instagram.

53-річна зірка «Друзів» записала, як робить ролик у Instagram, коли вона позувала зі своїми продуктами на маленькому столику перед нею та клацала пальцями, щоб перетворити їх на мініатюри.

Акторка блиснула усмішкою в камеру, оскільки вона, здавалося, була у нестямі від радості від свого «трюка», але шанувальники більше зосередилися на її красі, оскільки вона позувала зі зовсім свіжим обличчям.

Дженніфер Еністон: скрін з відео
Дженніфер Еністон: скрін з відео

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Джен, здавалося, відмовилася від будь-якого макіяжу, оскільки вона випромінювала природну красу для кліпу - навіть її волосся невимушено падало вниз.

Дженніфер вибрала домашню нічну сорочку з глибоким вирізом посередині та найменшим натяком на рожевий бюстгальтер, який вона одягла під низ.

Після завершення кліпу з перевтілення, обліковий запис її бренду Лолаві написав: «Вона сама виконує трюки».

Дженніфер рекламувала свій бренд, який охоплює розкішні засоби догляду за волоссям, причому Джен вперше запустила бренд у 2021 році після того, як кілька років тому рекламувала його.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Еністон у 53 роки зводить з розуму в "невидимих" стрінгах.

Нагадаємо, подруга Адама Сендлера 53-річна Дженніфер Еністон розстебнула ліфчик на камеру.